×
0 Προϊόντα στο καλάθι
NAVA
user login
0
show cart
top cart

50 Xρόνια NAVA: Η Εκδήλωση και η Νέα Σειρά WE CARE!

nava

Mε αφορμή τα 50 χρόνια λειτουργίας της εταιρείας NAVA πραγματοποιήσαμε μια εορταστική εκδήλωση στον εκθεσιακό χώρο της NAVA με σημαντικούς καλεσμένους από όλο τον κόσμο, αγαπημένες προσωπικότητες της εγχώριας showbiz, σεφ, δημοσιογράφους, bloggers αλλά και σύσσωμη την ομάδα της NAVA με σκοπό τον εορτασμό των 50 χρόνων λειτουργίας της εταιρείας, της ανακοίνωσης της νέας σειράς παιδικών σκευών WE CARE NAVA και της νέας συνεργασίας υποστήριξης με αγαπημένο Μη Κερδοσκοπικό Ίδρυμα που εδώ και δεκαετίες κάνει πραγματικότητα τις ευχές των παιδιών σε όλο τον κόσμο.


Οι καλεσμένοι μας απόλαυσαν ένα διήμερο γεμάτο εκπλήξεις, ομιλίες και δημιουργικές συναναστροφές, Στον χώρο πραγματοποιήθηκε ένα ιδιαίτερο γαστριμαργικό μενού και οι παρευρισκόμενοι έγιναν θεατές των επιδείξεων μαγειρικής υπό την επιμέλεια του σεφ και καθηγητή γαστρονομίας, Γιώργου Παλησίδη και της ομάδας του. Μια διαδραστική εμπειρία φαγητού και μαγειρικής, με πρωταγωνιστές τι άλλο, τα μαγειρικά σκεύη NAVA.

«Στην NAVA 50 χρόνια τώρα, όλα έχουν να κάνουν με τη μαγειρική, για αυτό και η εκδήλωση εορτασμού των 50 χρόνων λειτουργίας ήταν μια ωδή στην γαστρονομία!»