×
0 Προϊόντα στο καλάθι
NAVA
user login
0
show cart
top cart

50 Xρόνια NAVA: Η Εκδήλωση και η Νέα Σειρά WE CARE!

nava

Mε αφορμή τα 50 χρόνια λειτουργίας της εταιρείας NAVA πραγματοποιήσαμε μια εορταστική εκδήλωση στον εκθεσιακό χώρο της NAVA με σημαντικούς καλεσμένους από όλο τον κόσμο, αγαπημένες προσωπικότητες της εγχώριας showbiz, σεφ, δημοσιογράφους, bloggers αλλά και σύσσωμη την ομάδα της NAVA με σκοπό τον εορτασμό των 50 χρόνων λειτουργίας της εταιρείας, της ανακοίνωσης της νέας σειράς παιδικών σκευών WE CARE NAVA και της νέας συνεργασίας υποστήριξης με αγαπημένο Μη Κερδοσκοπικό Ίδρυμα που εδώ και δεκαετίες κάνει πραγματικότητα τις ευχές των παιδιών σε όλο τον κόσμο.


Οι καλεσμένοι μας απόλαυσαν ένα διήμερο γεμάτο εκπλήξεις, ομιλίες και δημιουργικές συναναστροφές, Στον χώρο πραγματοποιήθηκε ένα ιδιαίτερο γαστριμαργικό μενού και οι παρευρισκόμενοι έγιναν θεατές των επιδείξεων μαγειρικής υπό την επιμέλεια του σεφ και καθηγητή γαστρονομίας, Γιώργου Παλησίδη και της ομάδας του. Μια διαδραστική εμπειρία φαγητού και μαγειρικής, με πρωταγωνιστές τι άλλο, τα μαγειρικά σκεύη NAVA.

«Στην NAVA 50 χρόνια τώρα, όλα έχουν να κάνουν με τη μαγειρική, για αυτό και η εκδήλωση εορτασμού των 50 χρόνων λειτουργίας ήταν μια ωδή στην γαστρονομία!»


H NAVA από το 1972

Από την ίδρυσή της έως σήμερα, η NAVA αναπτύσσεται συνεχώς, έχοντας ως βασική αρχή την ολική ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών της.

Από ένα συνοικιακό μαγαζί στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ο Δημήτρης Βλάχος άνοιξε τον δρόμο στις πρωτοποριακές εισαγωγές προϊόντων οικιακού εξοπλισμού. Στο κλείσιμο της δεκαετίας του 1980, η εταιρία είχε ήδη 2 νέα καταστήματα χονδρικής και έβαζε τα θεμέλια στο εργοστάσιο στο οποίο μέχρι και σήμερα αναπτύσσει, σχεδιάζει και πρωτοπορεί στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Σταδιακά,  η δεύτερη γενιά τα αδέρφια Βλάχου – ο Νίκος, ο Αχιλλέας και ο Βαλάντης, αναλαμβάνουν τα ηνία της επιχείρησης. Έχοντας κληρονομήσει την πείρα και τις πολύτιμες γνώσεις που περνάνε αναλλοίωτες από γενιά σε γενιά, συνεχίζουν τις επιχειρηματικές δραστηριότητες της επιχείρησης με στρατηγικές συμμαχίες στο εξωτερικό.

Η NAVA έχει συνδέσει το όνομα της με το χώρο του οικιακού εξοπλισμού, σχεδιάζοντας και προσφέροντας ολοκληρωμένες συλλογές σε είδη κουζίνας με Ελληνική υπογραφή. Με κέντρο τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της στη Θεσσαλονίκη, αποτελεί μια από τις σημαντικότερες εταιρείες στο χώρο των προϊόντων που σχετίζονται με τη μαγειρική, τη ζαχαροπλαστική, την προετοιμασία φαγητού και την παρουσίαση των γευμάτων.



Όλα αυτά τα χρόνια η NAVA διατηρεί την ηγετική της θέση στην Ελληνική αγορά έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη των σύγχρονων νοικοκυριών και των ανθρώπων που ασχολούνται με τη γαστρονομία. Παράλληλα, με δυναμικές συμφωνίες, ανάπτυξη νέων προϊόντων αλλά και συνεχείς επενδύσεις σε υποδομές και marketing, επεκτείνεται παγκοσμίως, εδραιώνοντας συνεργασίες με τους σπουδαιότερους διανομείς και αλυσίδες καταστημάτων οικιακού εξοπλισμού σε περισσότερες από 40 χώρες, σε Ευρώπη, χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης, Μέση Ανατολή, Βόρεια Αφρική, Κεντρική και Νότια Αμερική.



H oμάδα της NAVA
Η σημαντικότερη όμως επένδυση της NAVA, είναι το ανθρώπινο δυναμικό της. Με πλήρη εκπαίδευση αλλά και όραμα που ταιριάζει απόλυτα με το εταιρικό προφίλ της εταιρείας, οι άνθρωποι της μπορούν να ανταπεξέλθουν σε κάθε πρόκληση και να επιτύχουν κάθε στόχο είτε αφορά τον διεθνή, είτε τον Ελληνικό χώρο του οικιακού εξοπλισμού.
Όλα αυτά τα χρόνια η εταιρεία πιστή στις αξίες της και έχοντας ως γνώμονα τον άνθρωπο, στηρίζει με δράσεις αδύναμες κοινωνικές ομάδες, με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους.



NAVA WE CARE
Με την κοινωνική εταιρική προσφορά, να είναι αναπόσπαστο κομμάτι του DNA της εταιρείας, σήμερα η NAVA ανακοίνωσε στην εορταστική εκδήλωση των 50 χρόνων την νέα συνεργασία υποστήριξης, στο έργο του οργανισμού Make-a-Wish Ελλάδος, με αφορμή την παρουσίαση της νέας παιδικής σειράς WE CARE.

Η σειρά δοχείων φαγητού, θερμός μπουκαλιών και ποτηριών WE CARE, ανταποκρίνονται στις ανάγκες της σύγχρονης οικογένειας. Μια σειρά με μοναδικά σχέδια, υψηλής ποιότητας, με υλικά φιλικά προς το περιβάλλον, ιδανικά για μικρούς και μεγάλους.


«Η επετειακή εκδήλωση των 50 χρόνων της εταιρείας μας ήταν ένα μοναδικό διήμερο, καθώς υποδεχθήκαμε πλήθος αγαπημένων πελατών και συνεργατών για να γιορτάσουμε αυτό το σημαντικό ορόσημο. Το αποκορύφωμα της εκδήλωσης ήταν η ομιλία της αγαπημένης παρουσιάστριας και πρέσβειρας του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή-Ελλάδος), κας Φαίης Σκορδά, που παραβρέθηκε στην εκδήλωση για τις ανάγκες της παρουσίασης της νέας παιδικής σειράς WeCare, όπου μέρος των πωλήσεων θα διατεθεί για την υιοθεσία μιας ευχής παιδιού του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος). Η εκδήλωση αποτέλεσε την επισφράγιση του ταξιδιού μας τα τελευταία 50 χρόνια και μια υπόσχεση πως θα βάλουμε ακόμη πιο ψηλά τον πήχη, με προσήλωση στην ποιότητα, στην καινοτομία και στις πολύτιμες συνεργασίες, στραμμένοι στο μέλλον.»




Ανοιχτή γραμμή καταναλωτή

Καθημερινά 09:00 με 17:00

2317 00 5678

Εγγραφή στο Newsletter μας

Κάνε εγγραφή και μάθε άμεσα νέα και προσφορές!