×
0 Προϊόντα στο καλάθι
NAVA
user login
0
show cart
top cart

1821-2021: Μάθε την ιστορία σου με την NAVA

nava


Αυτόν τον Οκτώβριο γιορτάζουμε μαζί σας τα 200 χρόνια από το 1821, τιμώντας την Ελλάδα μας με το αφιέρωμα «Μάθε την ιστορία σου με την NAVA»! Με αναφορές σε γνωστά-άγνωστα γεγονότα της ελληνικής ιστορίας και σε κλασσικούς-σύγχρονους ήρωες αλλά και με... επανάσταση στις τιμές!

Xιλιάδες χρόνια ιστορίας, εκατοντάδες ήρωες και ηρωίδες, μια χώρα. Το 2021 αποτελεί χρονιά-ορόσημο για την Ελλάδα, αφού σηματοδοτεί 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση την απαρχή του σύγχρονου ελληνικού κράτους.

1821-2021: 200 χρόνια μετά την Ελληνική Επανάσταση

Το 2021 είναι ένα έτος εθνικού εορτασμού για όλο τον Ελληνισμό και μια αφορμή να αναδείξουμε σημαντικό κομμάτι της νεότερης ελληνικής ιστορίας αλλά και ενδιαφέροντα γεγονότα που αφορούν την Ελλάδα, εν γένει. Σε όλη τη διάρκεια του έτους, φορείς, οργανισμοί, εταιρείες ακόμη και ιδιώτες συνδράμουν στους εορτασμούς αυτής της σημαντικής επετείου μέσα από ποικίλες δράσεις και ένα κοινό ελληνικό πνεύμα και όραμα. Η ΝΑVA δε θα μπορούσε να απουσιάζει από τις πρωτοβουλίες μιας τέτοιας επετείου-ορόσημο.

«Άπαξ άνθρωποι γεγόναμεν, δις δε ουκ έστι γενέσθαι.»

Μια φορά γεννηθήκαμε άνθρωποι, δυο φορές όμως δεν είναι δυνατό να γίνουμε, είπε ο Αρχαίος φιλόσοφος Επίκουρος, το 341-270 π.Χ. «Το σημαντικό στοίχημα στη ζωή είναι να παραμείνουμε άνθρωποι με αφετηρία το αίσθημα της ευγνωμοσύνης για όσα έχουμε ως Έλληνες και την πίστη σε όσα μας έχει διδάξει και συνεχίζει να διδάσκει η ελληνική ιστορία», αναφέρει ο Νικόλαος Βλάχος, Διευθύνων Σύμβουλος της NAVA.

Ένας από τους σημαντικότερους σταθμούς στην νεότερη Ελληνική ιστορία: η κήρυξη του Αγώνα για εθνική ανεξαρτησία και τελικά η θεσμοθέτηση του πρώτου ανεξάρτητου εθνικού κράτους το 1830. Πρώτος κυβερνήτης της «Ελλάς», ο Ιωάννης Καποδίστριας.

Η σημαντική αυτή επέτειος, μπορεί να θεωρηθεί μια πρώτης τάξης ευκαιρία για εθνικό επαναπροσδιορισμό, τις ιδιαίτερα κρίσιμες περιόδους που διανύουμε ως έθνος, αφού διαχρονικά οι ιστορικές αναδρομές μας βοηθούν τόσο στο να γνωρίζουμε τα γεγονότα του παρελθόντος όσο και στο να αντλούμε έμπνευση για το μέλλον.

Τι κάνει η NAVA για αυτό…

Στο πλαίσιο του εθνικού εορτασμού της επετείου των 200 χρόνων από την Επανάσταση, και εν όψει της 28ης Οκτωβρίου η NAVA προχωράει σε ένα εξειδικευμένο αφιέρωμα για τη σύγχρονη ελληνική ιστορία μέσα από στοχευμένο περιεχόμενο και ιστορίες, τις οποίες θα διαμοιράσει σε επιλεγμένα κανάλια social media καθώς και στο blog του ηλεκτρονικού της καταστήματος.

«Μάθε την ιστορία σου με την NAVA» και μάθε για την ακριβή ημερομηνία έναρξης της Ελληνικής Επανάστασης, για τους μεγάλους ήρωες του τότε, για διαχρονικά αγαπημένα ήθη και έθιμα αλλά και σημαντικές ιστορίες. Αυτόν τον Οκτώβρη κάνουμε και επανάσταση στις τιμές… Ανακάλυψε μαγειρικά σκεύη και εργαλεία NAVA σε προσφορά στο www.navaideas.gr


Ανοιχτή γραμμή καταναλωτή

Καθημερινά 09:00 με 17:00

2317 00 5678

Εγγραφή στο Newsletter μας

Κάνε εγγραφή και μάθε άμεσα νέα και προσφορές!