×
0 Προϊόντα στο καλάθι
NAVA
user login
0
show cart
top cart

Τα καλύτερα μαγειρικά σκεύη για διαφορετικές μεθόδους μαγειρέματος

nava

Τα μαγειρικά σκεύη είναι απαραίτητο μέρος κάθε κουζίνας... Το να έχετε τα κατάλληλα μαγειρικά σκεύη μπορεί να κάνει το μαγείρεμα τόσο ευκολότερο και πολύ πιο ευχάριστο. Οι διαφορετικές μέθοδοι μαγειρέματος απαιτούν διαφορετικούς τύπους μαγειρικών σκευών, επομένως είναι σημαντικό να έχετε μια ποικιλία από κατσαρόλες και τηγάνια που ταιριάζουν στις ανάγκες σας. Σε αυτό το blog, θα συζητήσουμε τα καλύτερα μαγειρικά σκεύη για διαφορετικές μεθόδους μαγειρέματος.


1. Βράσιμο

Το βράσιμο είναι μια μέθοδος μαγειρέματος που περιλαμβάνει τη βύθιση του φαγητού σε βραστό νερό. Όταν βράζετε φαγητό, θέλετε να χρησιμοποιήσετε μια κατσαρόλα με καπάκι για να παγιδεύσετε τον ατμό και τη θερμότητα. Μια κατσαρόλα με βαρύ πάτο θα βοηθήσει στην ομοιόμορφη κατανομή της θερμότητας και θα αποτρέψει το κάψιμο. Οι ανοξείδωτες ή αλουμινένιες κατσαρόλες είναι καλές επιλογές για βράσιμο.


2. Σοτάρισμα

Το σοτάρισμα περιλαμβάνει το γρήγορο μαγείρεμα του φαγητού σε ζεστό τηγάνι με μικρή ποσότητα λαδιού. Για το σοτάρισμα, θέλετε ένα τηγάνι-σωτέζα με επίπεδο πάτο και λοξές πλευρές, που σας επιτρέπει να πετάτε και να ανακατεύετε εύκολα το φαγητό. Ένα αντικολλητικό τηγάνι είναι ιδανικό για σοτάρισμα γιατί εμποδίζει το φαγητό να κολλήσει και το καθάρισμα είναι εύκολο. Καλές επιλογές για σοτάρισμα είναι επίσης τα τηγάνια από χυτοσίδηρο και ανοξείδωτο χάλυβα.


3. Τηγάνισμα

Το τηγάνισμα περιλαμβάνει το μαγείρεμα του φαγητού σε καυτό λάδι. Για το τηγάνισμα, θέλετε ένα τηγάνι με βαθύ πάτο και ψηλές πλευρές για να μην πιτσιλάει λάδι. Τα τηγάνια από χυτοσίδηρο ή ανοξείδωτο χάλυβα είναι καλές επιλογές για τηγάνισμα. Αν προτιμάτε ένα αντικολλητικό τηγάνι, φροντίστε να είναι σχεδιασμένο για μαγείρεμα σε υψηλή θερμοκρασία.

4. Ψήσιμο

Το ψήσιμο περιλαμβάνει το μαγείρεμα του φαγητού στο φούρνο σε υψηλή θερμοκρασία. Για το ψήσιμο, θέλετε ένα ταψί με ψηλές πλευρές και μια σχάρα για να ανεβάσει το φαγητό. Ένα τηγάνι ψησίματος από ανοξείδωτο ατσάλι ή αλουμίνιο είναι ιδανικό γιατί μεταφέρει καλά τη θερμότητα και καθαρίζεται εύκολα.


5. Μαγείρεμα στον ατμό

Το μαγείρεμα στον ατμό περιλαμβάνει το μαγείρεμα του φαγητού πάνω από βραστό νερό. Για τον ατμό, θέλετε μια καλή κατσαρόλα με ένα ανοξείδωτο πτυσσόμενο καλάθι για μαγείρεμα στον ατμό.

Όπως καταλαβαίνετε το να έχετε τα κατάλληλα μαγειρικά σκεύη για διαφορετικές μεθόδους μαγειρέματος μπορεί να κάνει τη διαφορά στη μαγειρική σας και να σας γλιτώσει χρόνο και κόπο. Όταν επιλέγετε μαγειρικά σκεύη, λάβετε υπόψη το τι θα μαγειρέψετε και πως ώστε να επιλέξετε κατσαρόλες και τηγάνια που είναι κατάλληλα για τη δουλειά! Επενδύοντας σε ποιοτικά μαγειρικά σκεύη, μπορείτε να απολαύσετε νόστιμα γεύματα για τα επόμενα χρόνια. Ανακαλύψτε όλα τα μαγειρικά σκεύη της NAVA για ποιοτικές προτάσεις με προσιτό κόστος.


Ανοιχτή γραμμή καταναλωτή

Καθημερινά 09:00 με 17:00

2317 00 5678

Εγγραφή στο Newsletter μας

Κάνε εγγραφή και μάθε άμεσα νέα και προσφορές!