×
0 Προϊόντα στο καλάθι
NAVA
user login
0
show cart
top cart

Η NAVA για 10η χρονιά συμμετέχει στην παγκόσμια έκθεση ΑΜΒΙΕΝΤΕ 2024

nava

Η NAVA συμμετείχε για ακόμη μια χρονιά στην έκθεση ΑΜΒΙΕΝΤΕ ‘Consumer Goods Fair’, η οποία διεξάχθηκε από τις 26 ως τις 30 Ιανουαρίου στην Φρανκφούρτη.  Η εταιρεία NAVΑ αποτελεί μια από τις πιο παλιές ελληνικές συμμετοχές με μαγειρικό σκεύος στην έκθεση AMBIENTE, αφού με εξαίρεση τα δυο έτη της πανδημίας που η έκθεση ακυρώθηκε, η παρουσία μας ήταν συνεχής από το 2014! 

Η φετινή χρονιά σηματοδοτεί ένα σημαντικό ορόσημο καθώς η NAVA συμμετέχει με περηφάνια στη διάσημη παγκόσμια έκθεση, AMBIENTE, για 10η συνεχή χρονιά.

Η NAVA μαζί σας εδώ και 50 χρόνια

Εδώ και 50 χρόνια η NAVA είναι μια από τις σημαντικότερες Ελληνικές εταιρείες στο χώρο των προϊόντων που σχετίζονται με τη μαγειρική, τη ζαχαροπλαστική, την προετοιμασία φαγητού, την παρουσίαση των γευμάτων, την οργάνωση κουζίνας, με ισχυρή δυναμική για συνεχή ανάπτυξη και διεθνή παρουσία και εξαγωγική δραστηριότητα σε: Ευρώπη, χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης, Μέση Ανατολή, Βόρεια Αφρική, Κεντρική και Νότια Αμερική. Η NAVA είναι συνώνυμη με τον σχεδιασμό αιχμής, την υπέρβαση των ορίων και τον επαναπροσδιορισμό της ουσίας της λειτουργικότητας και της αισθητικής. Από το ξεκίνημα της πορείας μας το 1973 μέχρι τη διεθνή αναγνώριση, το ταξίδι είναι αξιοσημείωτο.


H NAVA στην AMBIENTE 2024

Στην AMBIENTE συμμετέχουν οι διαμορφωτές τάσεων και οι ηγέτες του κλάδου. Η παρουσία της NAVA σε αυτή την αξιόλογη εκδήλωση αποτελεί απόδειξη της ακλόνητης δέσμευσής της για την αριστεία και τον καθοριστικό της ρόλο στη διαμόρφωση του τοπίου του σύγχρονου σχεδιασμού λειτουργικών και κυρίως ποιοτικών προϊόντων για την κουζίνα. Η έκθεση AMBIENTE αποτελεί καθιερωμένο θεσμό, ενώ θεωρείται ως η κορυφαία εμπορική έκθεση καταναλωτικών αγαθών στον κόσμο. Αντανακλά τις αλλαγές στην αγορά και ατενίζει το μέλλον, ενώ παρουσιάζει στους επισκέπτες έναν μοναδικό συνδυασμό ιδεών και προϊόντων – και παρέχει μια σημαντική πλατφόρμα για τις παγκόσμιες τάσεις και τις πιο επιτυχημένες επιχειρήσεις.
Αυτό που ξεχωρίζει τη NAVA είναι η ακλόνητη αφοσίωσή της στην καινοτομία. Το ήθος του σχεδιασμού δεν αφορά μόνο την αισθητική. έχει να κάνει με την επίλυση προβλημάτων του πραγματικού κόσμου και τη βελτίωση των καθημερινών εμπειριών στην κουζίνα. Τα προϊόντα της NAVA συνδυάζουν άψογα τη μορφή και τη λειτουργία, αναδεικνύοντας το συνηθισμένο σε εξαιρετικό.
Στην AMBIENTE 2024, η NAVA σύστησε στο κοινό τις πιο πρόσφατες σειρές σκευών μαγειρικής και εργαλείων κουζίνας. Από κομψές γραμμές εμπνευσμένες από τη Σκανδιναβία μέχρι τολμηρά, γεωμετρικά μοτίβα, οι συλλογές της NAVA είναι ένας αρμονικός συνδυασμός παράδοσης και νεωτερικότητας. Κάθε κομμάτι αφηγείται μια ιστορία πολιτιστικής ποικιλομορφίας, πρακτικότητας, ποιοτικής κατασκευής με εμμονή στην τελειότητα.
Πέρα από τη γοητεία του σχεδιασμού, η NAVA παραμένει σταθερή στη δέσμευσή της για βιωσιμότητα και κοινωνική ευθύνη. Καθώς ο κόσμος αντιμετωπίζει πιεστικές περιβαλλοντικές προκλήσεις, η NAVA ηγείται του παραδείγματος, υιοθετώντας φιλικά προς το περιβάλλον υλικά και ηθικές πρακτικές παραγωγής, ενώ στηρίζει εμμέσως το έργο ΜΚΟ όπως το Make a Wish Greece. 
Υποδεχθήκαμε εκατοντάδες κόσμο και συνεργάτες στο εκθεσιακό μας περίπτερο, γνωριστήκαμε καλύτερα και συζητήσαμε θέματα που αφορούν τον κλάδο των μαγειρικών σκευών, παγκοσμίως.
Η NAVA ετοίμασε μια συμμετοχή η οποία είναι αντάξια των μεγαλύτερων ευρωπαϊκών εταιρειών με ιδιαίτερο design, μοναδική αισθητική και σχεδιασμό που αρμόζει σε μια εταιρεία ηγέτη στον κλάδο της. Οι επισκέπτες μας είδαν ένα περίπτερο γεμάτο με μαγειρικά σκεύη και εργαλεία, νέες σειρές και πρωτότυπα μαγειρικά είδη για την κουζίνα.
H μεγαλύτερη έκθεση του κλάδου των καταναλωτικών αγαθών ολοκληρώθηκε με εμπόρους-επιχειρηματίες από όλο τον κόσμο να επισκέφθηκαν το περίπτερο της NAVA στην κορυφαία διεθνή έκθεση καταναλωτικών αγαθών με τα τμήματα Dining, Living, Giving και τα νέα Working. Για ακόμα μια χρονιά ήμασταν εκεί!

Στιγμιότυπα από τη συμμετοχή της NAVA στην AMBIENTE 2024

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης είχαμε  την χαρά να φιλοξενήσουμε στο περίπτερο μας νέους και παλιούς συνεργάτες και να αλληλοεπιδράσουμε με έναν άκρως δημιουργικό τρόπο με όλους τους παρευρισκόμενους.
Η συμμετοχή της NAVA συνοδεύτηκε για ακόμη μια χρονιά από πολύ μεγάλη επιτυχία καθώς οι ημέρες της παγκόσμιας έκθεσης AMBIENTE αποδείχθηκαν εξαιρετικά καρποφόρες με αξιόλογες συναντήσεις, γνωριμίες με εταιρείες και αντιπροσώπους από όλον τον κόσμο και νέες εμπορικές συμφωνίες. Παρακάτω ακολουθούν εικόνες από το περίπτερο και την παρουσία μας.












Ανοιχτή γραμμή καταναλωτή

Καθημερινά 09:00 με 17:00

2317 00 5678

Εγγραφή στο Newsletter μας

Κάνε εγγραφή και μάθε άμεσα νέα και προσφορές!