×
0 Προϊόντα στο καλάθι
NAVA
user login
0
show cart
top cart

Υγιεινή ομελέτα | Ώρα για φαγητό με την Αργυρώ

  • NAVA Χρόνος ετοιμασίας5’
  • NAVA Χρόνος μαγειρέματος10’
  • NAVA ΕυκολίαΕύκολη

Προϊόντα που χρησιμοποιήσαμε στην συνταγή

Υλικά συνταγής

4 κ.σ. ελαιόλαδο

2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα

1 κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη

1 πράσινη πιπεριά

1 μικρο κολοκυθάκι

6 ασπρομανίταρα

1 ντομάτα ψιλοκομμένη

2 κ.σ. βρώμη

50 γρ. μαγειρεμένο κοτόπουλο ή ζαμπόν κοτόπουλου

2 κ.σ. τυρί κρέμα

8 αυγά

1/2 φλ. γάλα

αλάτι

πιπέρι


Εκτέλεση συνταγής

1. Πρώτα πλένουμε, καθαρίζουμε και ψιλοκόβουμε τα μανιτάρια, τις πιπεριές, το κολοκυθάκι, τα φρέσκα κρεμμύδια και τις ντομάτες.

2. Τις πιπεριές τις κόβουμε στο ξύλο κοπής με το μαχαίρι σε μικρά καρέ, τα μανιτάρια και τα κολοκυθάκια σε λεπτές φέτες.

Για το ψήσιμο των λαχανικών

3. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε τηγάνι 26 εκ και σοτάρουμε τα μανιτάρια, το κρεμμύδι, τις πιπεριές και το κολοκυθάκι ανακατεύοντας τακτικά.

4. Όταν μαραθούν τα λαχανικά προσθέτουμε τη ντομάτα, το κοτόπουλο και ανακατεύουμε, σοτάρουμε για 2 λεπτά.

Για τα αυγά

5. Χτυπάμε σε μπολ τα αυγά με το σύρμα. Προσθέτουμε το γάλα, τη βρώμη και το φρέσκο τυρί κρέμα. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι.

Για το ψήσιμο στο τηγάνι

6. Χαμηλώνουμε τη φωτιά. Περιχύνουμε τα λαχανικά με το μείγμα αυγών. Ψήνουμε την ομελέτα μέχρι να σταθεροποιηθεί για περίπου 4 λεπτά σε χαμηλή φωτιά.

Για το ψήσιμο στο φούρνο

7.Ανάβουμε το γκριλ και βάζουμε το τηγάνι με τη μισοψημένη ομελέτα κάτω από το γκριλ για να ροδίσει η επιφάνεια για λίγα λεπτά.

Πηγή: https://www.argiro.gr/


Ανοιχτή γραμμή καταναλωτή

Καθημερινά 09:00 με 17:00

2317 00 5678

Εγγραφή στο Newsletter μας

Κάνε εγγραφή και μάθε άμεσα νέα και προσφορές!