×
0 Προϊόντα στο καλάθι
NAVA
user login
0
show cart
top cart

5 υπέροχα δώρα για home chefs

nava


4+1 υπέροχα δώρα για εσάς που αγαπάτε τη μαγειρική

Η μαγειρική είναι μια διαδικασία που συσπειρώνει την οικογένεια γύρω από το οικογενειακό τραπέζι. Η κουζίνα γίνεται πόλος έλξης του σπιτιού και με βασικό συστατικό την αγάπη δημιουργούνται τα πιο νόστιμα φαγητά. Η μαγειρική είναι επίσης μια μορφή τέχνης και μια υπέροχη ασχολία με την οποία μπορεί κανείς να πειραματιστεί με βάση τη δική του φαντασία. 

Για όποιο λόγο κι αν έχετε επιλέξει να αγαπάτε το μαγείρεμα είναι μια διαδικασία γεμάτη από αγάπη και φροντίδα. Επίσης, βασικό είναι για ποιον μαγειρεύετε και για ποιο λόγο, αλλά και με τι εργαλεία και υλικά. Το μόνο σίγουρο είναι πως αν αγαπάτε τη μαγειρική θα σας αποκαλύψει σταδιακά τα μυστικά της για λαχταριστά πιάτα και συνταγές.

Ακολουθούν 5 έξυπνα και πρακτικά δώρα για άτομα που αγαπούν να μαγειρεύουν και να φτιάχνουν νόστιμα φαγητά!

1. Σετ τηγάνια "Gaia": το πρακτικό δώρο

Εξαιρετικής ποιότητας μαγειρικά σκεύη “Gaia” με αποσπώμενη λαβή για απευθείας χρήση στο φούρνο και 5 αντικολλητικές επιστρώσεις stone.

Τα αντικολλητικά σκεύη Gaia κατασκευάζονται από αλουμίνιο, και διαθέτουν αποσπώμενα χερούλια. Η υψηλής ποιότητας εσωτερική αντικολλητική επιφάνεια των σκευών προσδίδει μακροχρόνια αντοχή στη καθημερινή χρήση και η ενισχυμένη εξωτερική επιφάνεια είναι ανθεκτική στα γδαρσίματα. Διαθέτουν λεία επιφάνεια για εύκολο καθάρισμα, ενώ η εργονομική αποσπώμενη χειρολαβή, δίνει τη δυνατότητα στα σκεύη να χρησιμοποιηθούν απευθείας στο φούρνο και κάνει την αποθήκευσή τους ευκολότερη. Παράγονται με τέτοιο τρόπο ώστε να υπάρχει σημαντική μείωση εκπομπών του διοξειδίου του άνθρακα και δεν περιέχουν PFOA. Η συμπαγής σύνθεση του μετάλλου και ο βαρύς πάτος έχουν ως αποτέλεσμα την τέλεια εφαρμογή στις εστίες, βοηθούν να διοχετεύεται ομοιόμορφα η θερμότητα σε όλη την επιφάνεια του σκεύους. Έτσι, εξασφαλίζεται ομοιόμορφο, υγιεινό μαγείρεμα, σε χαμηλή θερμοκρασία εξοικονομώντας ενέργεια.

Βρείτε τα εδώ.
2. Σετ κατσαρόλες και γαλατιέρα "Terrestrial": το ‘designάτο’ δώρο

Τα υψηλής ποιότητας αντικολλητικά σκεύη TERRESTRIAL με κεραμική επίστρωση κατασκευάζονται και συσκευάζονται από υλικά που ανακυκλώνονται. Η εξαιρετική και ανθεκτική κεραμική επικάλυψη εξασφαλίζει μεγάλη αντοχή στα γδαρσίματα και σε υψηλές θερμοκρασίες (έως 300° C). Παράγονται με τέτοιο τρόπο ώστε να υπάρχει σημαντική μείωση εκπομπών του διοξειδίου του άνθρακα και δεν περιέχουν PTFE και PFOA. Η συμπαγής σύνθεση του μετάλλου και ο βαρύς  πάτος, βοηθούν να διοχετεύεται ομοιόμορφα η θερμότητα σε όλη την επιφάνεια των σκευών.  Έτσι, το μαγείρεμα μπορεί να γίνει σε χαμηλή θερμοκρασία εξοικονομώντας ενέργεια. Διαθέτουν  λεία επιφάνεια για εύκολο καθάρισμα και έχουν κατασκευαστεί για να αντέχουν τις απότομες αλλαγές θερμοκρασίας.

Τα 3 στρώματα και η ποιότητα της κεραμικής επίστρωσης εσωτερικά και εξωτερικά είναι πολύ σημαντικά για την μακρά διάρκεια ζωής των σκευών. Το επάνω περιμετρικό φινίρισμα και η “soft touch” αίσθηση στο χερούλι ολοκληρώνουν τα χαρακτηριστικά της ανθεκτικότητας και της ποιότητας των σκευών. Ανακαλύψτε τις προσφορές στα σετ μαγειρικών σκευών.


3. Μίξερ με περιστρεφόμενο κάδο 5 ταχυτήτων: το έξυπνο δώρο

Στην κουζίνα της μαμάς θα πρέπει να υπάρχει σίγουρα ένα μίξερ, ακόμα και αν δεν το χρησιμοποιεί συχνά. Ένα μίξερ σαν αυτό προσφέρει αυξημένες δυνατότητες και αποτελεί μεγάλη αναβάθμιση για την κουζίνα. Λαχταριστά γλυκά, ζύμες και πολλές ακόμη πεντανόστιμες δημιουργίες μπορούν τώρα να γίνουν πιο εύκολα. Λιγότερη κούραση, καλύτερο αποτέλεσμα, εξοικονόμηση χρόνου στην κουζίνα και εγγύησης ποιότητας. Ανακαλύψτε το μίξερ εδώ.




4. Γάστρα οβάλ με εμαγιέ επίστρωση: το παραδοσιακό δώρο

Η εμαγιέ γάστρα είναι ένα ιδανικό σκεύος για μαγείρεμα στο φούρνο, ενώ είναι η ιδανική επιλογή για το Κυριακάτικο οικογενειακό τραπέζι. Όλοι οι εν δυνάμει μάγειρες έχουν μια γάστρα, κι αν όχι πρέπει σίγουρα να αποκτήσουν!

Το εμαγιέ είναι ένα υλικό το οποίο θερμαίνεται γρήγορα και ψύχεται αργά διατηρώντας το μαγειρεμένο φαγητό ζεστό για περισσότερο χρόνο. Διανέμει ομοιόμορφα τη θερμότητα κατά το ψήσιμο. Έχει μεγάλη αντοχή στα γδαρσίματα, στις υψηλές θερμοκρασίες, είναι ελαφριά και εύκολη στο καθάρισμα ενώ μπορεί να καθαριστεί και σε πλυντήριο πιάτων. Η ιδανική επιλογή για δώρο σε κάποιον που αγαπά τις παραδοσιακές συνταγές.  Ανακαλύψτε την εδώ.



5. Ξύλινη επιφάνεια κοπής τυριών "Terrestrial": το μοντέρνο δώρο

Προσθέστε μία μοντέρνα νότα στο τραπέζι και κάντε το αγαπημένο σας πρόσωπο να κοκκινίζει από περηφάνεια όταν σερβίρει ορεκτικά σε καλεσμένους με την ξύλινη επιφάνεια κοπής τυριών Terrestrial. Συνοδεύεται από 4 μαχαίρια διαφορετικής χρήσης, είναι ιδανική για κοπή και σερβίρισμα τυριών ακόμη και αλλαντικών, ενώ παράλληλα αποτελεί ένα όμορφο και πρωτότυπο δώρο για όλους.

Η επιφάνεια κοπής είναι κατασκευασμένη από ξύλο bamboo υψηλής ποιότητας, 100% φιλικό προς το περιβάλλον και κατάλληλο για επαφή με τρόφιμα. Οι λεπίδες των μαχαιριών είναι κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο ατσάλι, είναι πολύ κοφτερές και κάνουν απλή την κοπή ακόμα και του πιο σκληρού τυριού. Οι στρογγυλεμένες εργονομικές λαβές από ξύλο μπαμπού προσφέρουν ευκολία, ακρίβεια και ταχύτητα στο κόψιμο. 

Ανακαλύψτε την επιφάνεια κοπής.

Αν ακόμη δεν μπορείτε να καταλήξετε στο ιδανικό δώρο για νέους και… παλιούς home chefs βρείτε περισσότερα προϊόντα και έμπνευση εδώ.


Ανοιχτή γραμμή καταναλωτή

Καθημερινά 09:00 με 17:00

2317 00 5678

Εγγραφή στο Newsletter μας

Κάνε εγγραφή και μάθε άμεσα νέα και προσφορές!